SPC padló:

1. Anyaga: Az SPC padlók kőműanyag kompozitból – Stone Plastic Composite (kőműanyag kompozit) készülnek, magas kalcium-karbonát tartalommal. Ez a rendkívül tartós és stabil anyag nagyfokú ellenállást biztosít a sérülések és a nyomás ellen, így ideális padlóburkolatként funkcionál keményebb igénybevételnek kitett területeken, például üzletekben vagy irodákban.

2. Vízállóság: Az SPC padlók szintén rendkívül vízállók, és számos előnyös tulajdonságot örököltek a vinyl padlóktól, mint például a könnyű tisztíthatóságot és a tartósságot.

3. Vastagság és stabilitás: Az SPC padlók vastagabbak és szilárdabb anyagból készülnek, mint a vinyl padlók, így kiváló választás lehet olyan területeken, ahol fontos a nagyobb terhelés elleni ellenállás.

Mindkét padlótípusnak számos előnye és alkalmazási területe van. A vinyl padlók a rugalmasságuk és kényelmességük miatt lehetnek ideálisak otthoni felhasználásra, míg az SPC padlók kiválóak lehetnek olyan kereskedelmi vagy üzleti környezetekben, ahol nagyobb terhelésnek és keményebb igénybevételnek vannak kitéve.